Lamme Goedsack, Catering - BBQ - Mobiele verkoop

 
Dries 20 - 4841 EZ Prinsenbeek - 0031 (
0) 616 10 22 65

Lamme Goedsack is het juiste adres voor Uw bedrijfs, verenigings of familie BBQ. Aan de hand van Uw wensen maken wij een draaiboek, uiteraard binnen Uw begroting. Wij regelen verder alles, van de levering van het servies en bestek, de BBQ, de gerechten, tot aan de afwas. Indien gewenst leveren wij een professionele "grilleur".

Lamme is tegenwoordig mobiel op geheel eigenwijze. Wij beschikken over een unieke verkoopwagen uit 1950, een zgn. "ijzeren hond" . Deze driewielige gemotoriseerde wagentjes werden vnl. gebruikt door melkboeren en bakkers. Lamme zet dit wagentje in op braderieen, markten, oranjefeesten, beurzen, enfin, het hele buitengebeuren. Door de flexibele indeling kan het voor velerlei zaken ingezet worden, doch extra aantrekkelijk is het gebruik als TukTuk met ons concept "Noedelman", bereiding van diverse noodles gerechten en sate.

Lamme beschikt verder over een uniek ijsventkarretje en een multifunctionele mobiele uitklapkeuken. Kortom, wij zijn voor iedere gebeurtenis een aanwinst!